Veelgestelde vragen

Verzilveren voucher

Met het kopen van tickets ontvangt u per e-mail een voucher. Op deze voucher staan tegoedcodes waarmee u later uw tocht door WOLK kunt boeken via deze link: https://www.projectwolk.nl/ontvanger-items/boeking/boek-wolk/

Hoe lang duurt een tocht door WOLK?

Totaal bent u één uur bezig om een tocht door WOLK te lopen. De ervaring duurt ongeveer ±40-45 minuten. Houd rekening met 10 minuten voor en na de theatrale tocht.

Wat is de prijs van een ticket voor WOLK?

Een kaartje voor WOLK kost € 12,50.

In een enkele stappen koopt u online snel en makkelijk tickets voor WOLK. Ons sociale ticketsysteem is gebaseerd op de pay-it-forward (geef het door) gedachte. Wij vragen alle bezoekers voor WOLK naast hun eigen kaartjes ook een kaartje te kopen voor een ander.

Met uw bijdrage kunnen we de WOLK ervaring cadeau doen aan bijzondere Bosschenaren die veel doen voor het samen-leven in de stad en aan Bosschenaren die zonder uw steun anders niet zo snel naar WOLK zouden (kunnen) gaan.

Zo willen we zorgen dat zo veel mogelijk verschillende mensen de ervaring kunnen beleven EN er door middel van sociale doorgeef-acties nieuwe ont-moetingen in de stad ontstaan. En zo wordt WOLK écht een stadsproject.

Hoe koop ik tickets voor WOLK?

Via deze website zijn tickets voor WOLK te koop. Om online tickets te kopen heeft u een geldige creditcard of Ideal-internet bankieren nodig. Tevens een geldig e-mailadres om een e-mail te ontvangen met daar een voucher en/of de link naar de voucher.

Tocht door WOLK boeken

In juli is de agenda voor WOLK online beschikbaar. Gedurende een periode van twee weken kunnen de vouchers verzilverd worden. U kunt dan de datum kiezen en daarbij het tijdstip bepalen.
De tickets worden per e-mail toegestuurd. De e-tickets zijn tevens uw toegangsbewijs. U dient deze mee te nemen naar WOLK.

In welke periode staat WOLK in Den Bosch?

Theaterfestival Boulevard (4 – 14 augustus 2016) heeft de primeur, want WOLK staat opgenomen in het programma. De première van WOLK is op vrijdag 5 augustus 2016.

De laatste speeldag van WOLK is op zondag 4 september 2016.

Wat zijn de openingstijden van WOLK?

WOLK is van 4 augustus t/m 4 september geopend tussen 14.00 en 23.00 uur.

Zijn tickets alleen online te koop?

Bij de kassa van WOLK (op parkeerterrein Parallelweg 64/Paardskerkhof 15) kunt u met PIN een ticket kopen op de dag zelf (mits er nog plek is).

Tijdens Theaterfestival Boulevard kunt u bij de kassa op de Parade ook tickets kopen (naast de Jupilerbar >> plattegrond terrein Parade)

Kan ik een factuur ontvangen bij bestellen tickets?

Ja, het is mogelijk om een factuur van de bestelling te ontvangen, bij het invullen van uw factuur gegevens kunt u aangeven of u een factuur wilt ontvangen per e-mail.

Voor wie is WOLK geschikt?

WOLK is geschikt voor bezoekers vanaf 14 jaar. Helaas is WOLK niet toegankelijk voor bezoekers die slecht ter been zijn.

Hoe ziet het bestelproces eruit?

In een enkele stappen kunt u snel en makkelijk tickets voor WOLK kopen.

1- kies het aantal kaarten dat u voor uw bedrijf, organisatie of voor uzelf wilt kopen
2- kies het aantal kaarten dat u aan de ander geeft

Wanneer u ≥ 10 kaartjes geeft aan de ander krijgt u een profiel op de pagina ‘GEEF’.

3- kies de organisatie uit aan wie u de kaartjes geeft.
Als u niet wilt kiezen is er de optie om aan WOLK te geven en zorgen wij dat de kaarten verdeeld worden.
4- Controleer uw bestelling in het overzicht.
5- Voer uw gegevens in om de bestelling compleet te maken.

U heeft hier de keuze om uw naam wel of niet weer te geven op de pagina ‘GEEF’

6- Kies uit een van de betalingsmogelijkheden zoals iDeal of creditcard. [@Thomas welke mogelijkheiden blijven hier staan?]
7- U wordt nu naar de betaalpagina van de gekozen bank geleid en kunt uw bestelling afronden.