SOLOS

We hebben 10 kaarten voor WOLK uitgedeeld aan jongeren die zich momenteel inzetten voor SOLOS en het platform ‘gebruiken’ voor samenwerking, ontwikkeling en realisatie van hun eigen ideeën. Zij hebben WOLK bezocht en kwamen met zeer positieve reacties terug!

Ook in de afgelopen tijd dat WOLK in de lucht hing investeerde SOLOS in jongeren en young professionals uit de stad. We hebben gedaan waar we goed in zijn namelijk jongeren met ideeën coachen, inspireren en ons pand openstellen voor ontmoeting, overleg en creatie plek, voor dakloze jongerenplatforms en als verkoop plek voor het werk van jonge ontwerpers.

Ook werkten we samen met TP en de Muzerije en ontvingen we 100 jonge filmers uit de stad en van ver daarbuiten. Het NIEUWE FILMERS platform (onderdeel van SOLOS) bood hen een plek om elkaar te ontmoeten, samen te werken, voor speeddating met filmcoaches én om films te maken! Op 25 september 2016 gaan hun films in première tijdens het NIEUWE FILMERS Film festival in de Verkadefabriek.

En WOLK ook bedankt voor deze sympathieke deel-actie!

Groet,

SOLOS
Marjoes Corsten en Marcus Peters